Home

 
ABECO INDUSTRIE te Harelbeke is al meer dan dertig jaar de specialist in bedrijfswageninrichting op maat (lees het artikel hier). Ten tijde van de start, in 1987, was het nog niet bon ton om werkvoertuigen en bedrijfswagens op een professionele manier in te richten en uit te rusten, laat staan dat daar budgetten voor waren. Intussen zijn de tijden grondig veranderd. Voor elk beroep, elk type voertuig en iedere branche richten wij uw bedrijfswagen in als mobiele werkplaats of rijdend magazijn. Volledig naar uw wens. Professionals kiezen voor de vakbekwaamheid van de Abeco-ploeg en de hoge kwaliteitsgraad van haar producten. 
 
Maak kennis met onze unieke bott vario (http://www.bott-group.be/) en ons opbergsysteem voor open laadbakken. Daarnaast hebben we nog tal van bijkomende producten en toebehoren om uw inrichting te vervolledigen: bagagedragers, signalisatie, verlichting, beveiliging van de laadruimte,...
 
Abeco verzorgt uw bedrijfswageninrichting van A tot Z ! Kom langs in onze showroom of vraag vrijblijvend een bezoek aan met één van onze demonstratievoertuigen.
 
Graag maken wij voor u een gratis offerte. Contacteer ons!
 
Abeco is ook erkend COP constructeur en staat in voor de homologatie van uw voertuig indien dit nodig is! (zie download)
 
Ook voor de ombouw van uw voertuig voor rolstoeltransport en autoaanpassingen voor mindervaliden kunt u bij ons terecht. Voor meer info klik hier.
 
Wij zoeken een monteur - technieker (m/v) bedrijfswageninrichting – met kennis van elektriciteit. Alle informatie vindt u hieronder.