Voorstelling


GELIEVE VOOR UW BEZOEK CONTACT OP TE NEMEN VOOR HET PLANNEN VAN EEN AFSPRAAK!
 
ABECO MOBILITY te Harelbeke, regio Kortrijk in West-Vlaanderen is dé specialist in auto-aanpassingen en vervoer voor andersvaliden.
 
Kiezen voor ABECO MOBILITY is kiezen voor een professionele en betrouwbare partner. Vanaf de informatie tot en met de aflevering: bij ons vindt U een aanspreekpunt voor al uw inrichtingen en aanpassingen op het gebied van automotive. We werken nauw samen met autoconstructeurs, importeurs en overheid. Erkend door CARA, het Vlaams Agentschap en l'AWIPH.
 
Abeco is erkend COP constructeur en staat in voor de homologatie van uw voertuig! (zie download)
 
Uw mobiliteit is onze uitdaging ! Naast standaardoplossingen bieden wij ook kwalitatieve autoaanpassingen op maat van de gebruiker.
 
Een greep uit ons gamma: ombouw voertuigen, rolstoelliften, gas-en remaanpassingen, draaizetels, bodemverlagingen, pedaalaanpassingen en andere functieaanpassingen, aangepaste minibusjes voor rolstoeltransport, rolstoelvergrendeling enz ...
 
Ons gemotiveerd en ervaren team stelt alles in het werk om uw mobiliteit te optimaliseren!
 
Wenst U meer info omtrent autoaanpassingen voor andersvaliden of vervoer voor andersvaliden ? Neem dan alvast een kijkje op onze website en neem contact voor bijkomende informatie.
 
Onze partners