TIPS VOOR BEDRIJFSWAGENINRICHTING


De eisen waaraan een bedrijfswageninrichting moet voldoen zijn veelvuldig en variëren afhankelijk van het beoogde gebruik. Zodat u altijd het belangrijkste zaken in de gaten kunt houden, hebben wij hier tips voor uw planning samengesteld.

OPTIMALE LADINGSZEKERHEID

Een van de belangrijkste overwegingen bij het inrichten van een bestelwagen is het zekeren van de lading. Gebruik stevige ladingzekeringssystemen zoals sjorbanden en spanstangen om ervoor te zorgen dat de lading tijdens het rijden niet wegglijdt of omvalt. Dit is niet alleen wettelijk verplicht, maar ook cruciaal voor de veiligheid van u en uw medewerkers.

EFFICIËNT GEBRUIK VAN DE RUIMTE

Plan het interieur van uw bedrijfswagen zorgvuldig om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Reksystemen, laden en opbergboxen helpen de ruimte overzichtelijk te organiseren en spullen gemakkelijk toegankelijk te maken. Maak gebruik van de hoogte van uw voertuig en voorzie het indien nodig van stellingen tot aan de hemelbekleding. Vervoert u speciale producten en materialen voor uw toepassingsgebied? Zorg ervoor dat u deze op een handige en veilige plaats bewaart. Zelfs de buitenkant van uw voertuig kan nuttig zijn voor transport, bijvoorbeeld via dakdragers. Met onze modulaire en combineerbare Bott Vario3-wageninrichting kunt u elke ruimte optimaal benutten.

VERLICHTING EN ZICHTBAARHEID

Zorg voor geschikte verlichting in de laadruimte. Als u vaak 's nachts of bij slechte lichtomstandigheden werkt, is goede verlichting belangrijk voor de veiligheid. LED-lampen zijn energiezuinig en zorgen voor een zeer goede verlichting. Ook is het belangrijk dat het voertuig van buitenaf goed zichtbaar is. Gebruik reflecterende stickers of waarschuwingsmarkeringen om andere weggebruikers op uw aanwezigheid te wijzen

ERGONOMIE EN COMFORT

Een optimale omgeving aangepast aan uw werkprocessen is essentieel als u veel tijd in uw voertuig doorbrengt. Comfortabele stoelen, ergonomisch ontworpen werkoppervlakken en goed geplaatste handgrepen kunnen het werkcomfort en de daarmee samenhangende efficiëntie aanzienlijk verbeteren. Plan voldoende opbergruimte voor persoonlijke spullen zoals waterflessen, snacks en werkbenodigdheden om een functionele werkomgeving te creëren. Het kantoor is er tegenwoordig altijd.

 

Contacteer Abeco Industrie voor bedrijfswageninrichting op maat

Contacteer ons voor meer informatie.

Meest Recente Posts

In de kijker

Contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een bezoek door een van onze demovoertuigen? Laat het ons weten!

+30

Jaar ervaring