De ultieme gids voor een ergonomische bedrijfswageninrichting


Bij Abeco begrijpen we het belang van een ergonomische bedrijfswageninrichting. Zeg nou zelf, wie wil er nou geen rijdend kantoor dat zo efficiënt en comfortabel mogelijk is?

Ergonomische bedrijfswageninrichting: Waarom is het zo belangrijk?

Wie veel tijd spendeert in een bedrijfswagen weet hoe belangrijk het is om alles binnen handbereik te hebben zonder dat je je in allerlei bochten moet wringen. Een ergonomische bedrijfswageninrichting voorkomt niet alleen lichamelijke klachten, maar zorgt ook voor een efficiënte bedrijfswagen organisatie. Niet meer zoeken naar dat ene stuk gereedschap betekent meer tijd voor het echte werk. En geef toe, tijd is geld, toch?

Hoe zorgt Abeco voor een op maat gemaakte voertuiginrichting?

Jouw bedrijfswagen inrichten is onze specialiteit. Met de bott Vario3 systemen bieden we een lichtgewicht, maar stevige oplossing voor jouw mobiele werkplaats. Of je nu kiest voor schuifladen, werkbanken of speciale laadsystemen – we denken met je mee voor de optimale inrichting. En met de juiste verlichting en signalisatie ben je niet alleen efficiënt, maar ook zichtbaar en veilig op weg.

Op maat gemaakte bedrijfswageninrichting: hoe past het in jouw dagelijkse werk?

Denk eens na. Hoe vaak loop je per dag naar je bedrijfswagen om gereedschap of materialen te paken? Met een ergonomische inrichting verbeter je niet alleen je werkhouding, maar ook je workflow. Stel je voor: alles wat je nodig hebt, geordend en binnen handbereik. Hoe veel meer zou je kunnen doen?

Duurzame bedrijfswageninrichting: goed voor jou en het milieu!

Bij Abeco zetten we in op duurzaamheid. Een duurzame bedrijfswageninrichting betekent minder gewicht, en dus minder brandstofverbruik. Om maar te zwijgen over de langere levensduur van je voertuig door de beschermende binnenbekleding die we bieden. Duurzaamheid gaat immers hand in hand met kostenbesparing op de lange termijn.

Veilige bedrijfswagens: waarom zou je compromissen sluiten?

Veiligheid staat voorop, of het nu gaat om de bestuurder of de lading. Onze materialen en systemen zijn getest en goedgekeurd. Van ladingbeveiliging tot signalisatie, bij Abeco weet je dat je goed zit.

Abeco is dé plek voor een professionele voertuiginrichting, die voldoet aan al jouw wensen en behoeften. Wil je zelf eens ervaren hoe het is om te werken vanuit een op maat ingerichte bedrijfswagen? Kom langs in onze showroom in Harelbeke of contacteer ons voor een vrijblijvende demonstratie. We hebben dé ultieme gids voor een ergonomische bedrijfswageninrichting al voor je klaarstaan!

Meest Recente Posts

In de kijker

Contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een bezoek door een van onze demovoertuigen? Laat het ons weten!

+30

Jaar ervaring