Kan een bott inrichting echt in elk voertuig geplaatst worden? Ontdek het hier!


Benieuwd of een bott inrichting daadwerkelijk in ieder type voertuig geïntegreerd kan worden? Het antwoord is eenvoudiger dan je denkt. Bij Abeco, waar vakmanschap en precisie de hoofdrol spelen, is de kans groot dat we precies bieden wat jouw voertuig nodig heeft.

Aanpasbare voertuigoplossingen voor elke professional

Dus, kan een bott inrichting echt in elk voertuig geplaatst worden? Ontdek het hier! Bij Abeco weten we als geen ander dat geen twee voertuigen - of bedrijven - hetzelfde zijn. Onze universele voertuiginrichting en modulaire voertuiginrichting systemen zorgen ervoor dat elk voertuig, van de kleinste tot de grootste bedrijfswagen, kan profiteren van een professionele en efficiënte inrichting.

Maatwerk dat past bij uw ambacht

Abeco is niet zomaar een leverancier.   Wij zijn specialisten in het creëren van aanpasbare voertuigoplossingen en efficiënte voertuigopslag. Of je nu een elektricien bent die zijn bedrijfswagen wil optimaliseren of een loodgieter die een rijdend magazijn nodig heeft, wij kunnen het regelen. Met ons bedrijfswageninrichting bott concept wordt jouw voertuig meer dan alleen een transportmiddel – het wordt een centraal onderdeel van je werkzaamheden.

De kern van bott voertuigsystemen

Onze bott vario3 systemen blinken uit in flexibiliteit. Het lage gewicht bespaart brandstof, terwijl de diverse opberg- en bevestigingsmogelijkheden zorgen dat alles op zijn plek blijft. Maar kan een bott inrichting echt in elk voertuig geplaatst worden? Ontdek het hier: dankzij ons maatwerk en expertise is de kans zeer groot dat je bij Abeco vindt wat je zoekt.

Kwaliteit en veiligheid boven alles

Niet alleen passen onze systemen zich aan jouw voertuig aan, wij garanderen ook dat na inbouw, je voertuig aan alle nodige veiligheids- en kwaliteitsnormen blijft voldoen. Als erkend COP-constructeur verzorgen we de nodige homologatie, waardoor je zeker weet dat veiligheid nooit in het gedrang komt.

Ontdek de mogelijkheden bij Abeco

Of je nu op zoek bent naar een inrichting voor elk voertuig of specifieke voertuigaanpassing nodig hebt, Abeco is de partner die je zoekt. Kan een bott inrichting echt in elk voertuig geplaatst worden? Ontdek het hier! Kom langs in onze showroom in Harelbeke of neem contact met ons op via industrie@abeco.be. Onze experts helpen je graag verder met een gratis offerte en demonstratie van wat we in huis hebben.

Bij Abeco streven we ernaar om onze toewijding aan maatwerk en innovatie te combineren met de behoeften van onze klanten. Van voertuigoptimalisatie bott tot persoonlijk advies, wij zetten die extra stap voor jou.

 

Contacteer Abeco Industrie voor bedrijfswageninrichting op maat

Contacteer ons voor meer informatie.

Meest Recente Posts

In de kijker

Contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een bezoek door een van onze demovoertuigen? Laat het ons weten!

+30

Jaar ervaring